Leveringsbetingelser:

Når vi har modtaget en bekræftelse fra PAYPAL på, at du har betalt dine Jewelnile produkter, så afsender vi produktet/produkterne indenfor 48 timer. Produkterne sendes som almindelig post, dog således at vi altid indhenter en indleveringsattest, som dokumenterer aflevering til Posten. Bemærk at PostNord er op til 7 arbejdsdage om at levere varen til dig efter vi har afsendt varen.

Ønsker du at få tilsendt Jewelnile produkterne med pakkepost eller ad anden vej, bedes du henvende dig på 22 24 22 10 for at aftale nærmere. Skulle vi ikke have dit produkt på lager, vil du modtage en e-mail om dette, samt en melding om hvornår produktet kan afsendes til dig.

Da vi ønsker tilfredse kunder yder vi som en selvfølge en fuld returret indenfor 30 dage fra leveringen er sket til Posten. Vi refunderer alt, hvad vi har fået indbetalt fra dig af, dog skal du afregne omkostningerne til porto for de returnerede produkter. Bemærk venligst, at vi modtager ubrugte og uåbnede produkter retur med et smil.

Vi lever op til alle krav lovmæssige krav vedrørende handel på internettet. Du er altid velkommen til at kontakte os på sales@jewelnile.dk for nærmere information. Skriv også her, hvis du fortryder dit køb.

Tak fordi du valgte et Jewelnile krokodilleolie naturprodukt.