• Fik min eksem under kontrol

  I first tried Jewelnile at a film set, where the make-up artist strongly recommended me the creme, when she saw that I had some eczema on my arms and neck. No other treatment has been able to cure my problem, but this creme did. Since then, I've always made sure I had a sufficient amount of the creme, in order to keep down my eczema. Jewelnile is simply the best ointment, I have ever come across.
  Igor Egholm, musiker og skuespiller
 • Soleksem forsvandt!

  Jeg har i det meste af mit voksne liv været plaget af soleksem. Ingen læge har til dato kunne anvise noget der forebygger. Først når skaden er sket, er der hjælp at hente, i form af cremer med binyrebarkhormon. Efter en uge på Grand Canaria i marts 2012 indsmurt i faktor 50, fik jeg alligevel soleksem på begge arme. Jeg benyttede muligheden for at teste Jewelnile hand creme, som jeg smurte den ene arm med og den anden med locoid creme, allerede efter 2 dage kunne jeg konstatere en tydelig bedring, på armen der var smurt med Jewelnile hand creme og efter 4 dage var soleksemen væk - fantastisk!, det tager normalt 8 - 10 dage med locoid creme.
  Conny Madsen, Fredensborg, Juni 2012
 • Eksemen kom under kontrol!

  Bjørn min søn på 9 år havde fra starten af 2012 lidt af børneeksem (små knopper) omkring specielt knæene og han beklagede sig meget over kløe, som han faktisk i løbet af natten kunne klø til blods. Fra lægens side fik jeg recept på en creme fra apoteket som indeholdt bl.a. cortison, og vist ikke skulle være al for godt for os i for store mængder! Og faktisk tog det kun toppen af problemet, for så snart jeg stoppede med cortison cremen kom knopperne tilbage. Fra en bekendt blev jeg gjort opmærksom på Jewelniles naturprodukter. Jeg købte en lille dåse af deres Multi Purpose Ointment, og hold da op en effekt!! Allerede efter få dage kunne man se en forandring på knopperne og efter en vel lidt hidsig behandling med to gange påsmøring om dagen de første par uger – og en lidt større dåse, er det faktisk forsvundet helt – SKØNT at slippe for cortisonen og knopperne. Det kan på det varmeste anbefales at prøve jewelniles produkter.
  Casper & Bjørn Gebeke, Trørød, Juni 2012
 • Fik min Psoriasis-lignende hud til at blive pæn og hel!

  Jeg har det meste af mit liv kæmpet med plamager af psoriasis lignende udslæt på ben, arme, mave, ansigt og hovedbund. Ingen af de hudlæger vi gennem årene har konsulteret, har ikke kunnet stille en præcis diagnose. Af denne grund har jeg derfor både prøvet adskillige receptpligtige cremer, såvel som alverdens salver og cremer i håndkøb. Til min store frustration har intet hjulpet. For et stykke tid siden blev jeg så introduceret til Jewelnile’s Multi Purpose creme og det har gjort en kæmpe forskel. Jeg er sluppet af med alle sårene på armene, maven, ansigtet og i hovedbunden. Det er nu kun ganske lidt af nogle større udslæt på benene jeg mangler at komme af med, men de er godt på vej. Jeg er lykkelig for resultatet og kan varmt anbefale produktet.
  Caroline Maria Helt, Charlottenlund, Maj 2012
 • Salven til små rifter

  Jeg har i flere år brugt Jewelnile Multi Purpose Ointment til både mig selv og min hund. Jeg selv bruger salven til små rifter og hvis jeg har brændt mig på strygejernet eller ovnen - hvilket desværre sker ret ofte. Ømheden forsvinder næsten øjeblikkelig og helingen uden nævneværdige ar. Min hund er meget uheldig med at skære sine poter på de mange glasskår og dåser, der ligger og flyder på vores gader og stræder. Her er salven helt fantastisk. Efter blot et par dages brug generer skaderne hende ikke mere og poten er hurtigt så god som ny. Mange hilsner og 1000 tak for et fantastisk produkt.
  Dortea og Baquila Maj 2012
 • Fjernede mit herpes udbrud omkring munden!

  Jeg er 13 år gammel og har haft børneeksem siden jeg var 3 måneder. Udover eksemen har jeg tit haft herpes udbrud på munden. Det har næsten været mere generende end eksemen og normalt varer et herpes udbrud 8-10 dage. Jeg har prøvet alt på markedet, og intet har hjulpet. Jeg blev anbefalet at prøve, Jewelnile’s Multi purpose ointment. Eftersom jeg har forsøgt alle mulige cremer tidligere, som ikke har virket, var jeg selvfølgelig meget skeptisk. Allerede dagen efter jeg smurte cremen på første gang, var der bedring. Efter 2 dage var udbruddet væk og såret ved munden var helt væk. Det har jeg aldrig set før med andre cremer og kan kun varmt anbefale cremen til andre.
  Caroline Lyhning, 13 år
 • Hælrevne forsvandt på en uge!

  Den årlige skitur var alvorligt truet at en stor og dyb hælrevne. Som er et sidste forsøg prøvede jeg Jewelnile produkterne og det betød at skiferien var reddet.
  Flemming Ringgren, Selvstændig
 • Jewelnile Face & Body Oil - Fantastisk til behandling af ar!

  I tried the Face and Body Oil out of curiosity on some scars I have had since childhood and was amazed at the results. Not only did it make the skin on the affected area much softer, but I could really see a visible difference in the appearance too. The Oil also smells lovely and fresh - You almost get an immediate soothing and calming feel as soon as you apply it! I've tried many oils to get rid of my scars but this is the only one that has worked for me.
  Claire Ross-Brown, Actress/Skuespiller
 • Tørhed på benene forbedret af krokodilleolie

  Jeg oplevede at få lidt udslet og tørhed på mine ben i den hårde vinter. Symptomerne var rødmen og svien, og det kunne udvikle sig til en brændende fornemmelse, når jeg befandt mig udenfor i længere tid i kulden. Jeg begyndte at smøre benene med krokodilleolien, og i løbet af nogle dage, var det betydeligt forbedret. Jeg vil benytte olien generelt til tørhed i fremtiden, og kan bestemt anbefale den til andre.
  Pernille Andersen, Model
 • Hurtig virkning!

  Jeg fik en udrensning (ansigtsbehandling) i Spanien. Men hun gav mig i stedet en hudafskrabning på hage og sår i panden og ved næsen. Såret var betændt. Efter blot 5 dage var såret væk! Ved hjælp af Jewelnile Multi Purpose Ointment til såret på hagen og panden, mens jeg brugte Jewelnile All Day Skin Care til resten af ansigtet. Jeg sørgede for at rense såret flere gange om dagen inden jeg smurte det med creme. I dag kan man slet ikke se nogle mærker efter det, hvilket jeg er utrolig glad for, da jeg var bange for at få et ar! Jeg anbefaler absolut følgende cremer til mine venner.
  Amalie Bryde Laursen, Haslev
 • Jewelnile... Luksus i hverdagen

  Jeg har prøvet alle produkterne og jeg kan kun sige at jeg er meget tilfredse med dem. All Day Skin Care er fantastisk, giver blød og smidig hud. Jewelnile MultiPurpose er unik til behandling af tør hud og til sårbehandling. Og serumen W-Factor er "vanedannende".
  Lise Lotte Norup, skådespelare
 • Jewelnile... en perle fra naturen

  e... en perle fra naturen
  Efter en influenza vaccination fik jeg en voldsom allergisk reaktion, der resulterede i eksem/psoriasis værre end nogensinde før. Jeg er ikke tilhænger af dermatologers behandlingsmetoder - derfor anbefalede en veninde produkter med krokodilleolie. Jeg forsøgte med Jewelnile Multi Purpose Ointment og Face and Body Oil, og det har givet fantastiske resultater. Eksem/psoriasis bliver forvandlet til normal hud, så inden længe regner jeg med at være helt symptomfri. Multi Purpose Ointment er perfekt til sår - de læger hurtigt. Har man brændt sig er denne Ointment ligeledes perfekt, har selv brugt det til begge dele, kan derfor varmt anbefale Jewelnile produkter.
  Lissie B. Norra Skaane Sweden
 • Vorten faldt af!

  Havde en vorte på min oversiden af min hånd som jeg havde kæmpet med i årevis. Alt var forsøgt, men den lille sag vente altid tilbage. Indtil jeg prøvede Jewelnile MultiPurpose. Jeg smurte området jævnligt i en periode over 3 uger. Først blev gevæksten helt sort og efter de 3 uger kunne jeg med neglen skrabe vorten af. Og den har ikke vist sig siden. Naturprodukt med sære med fantastiske egenskaber.
  Lasse Lunderskov, Actor and Musician
 • Jewelnile helede mine fingre i en fart

  Jeg faldt med min sækkevogn og flænsede huden af fingrerne, så meget at jeg blev tilset af Rigshospitalets Traumeafdeling. Efter plastikoperationen smurte jeg mine sår med Jewelnile Multipurpose og mine sår lægte meget hurtigt og meget flot. Så flot og så hurtigt at hospitalet har fået brochurer af produktet.
  Finn Jørgensen, Tappernøje
 • Jewelnile tog kløen og svien på min hudirritation.

  Jeg har fået en hudlidelse, der faktisk ikke kan behandles eller kun behandles med en meget krads hormoncreme. Og den lindrer kun. Derfor prøvede jeg en lille krukke Jewelnile Multi Purpose og jeg må indrømme at resultatet har været bemærkelsesværdigt. Den drøje salve tager øjeblikkeligt min irritation og min kløe. Så jeg kan kun anbefale produktet, krokodilleolien virker. Jeg bruger i øvrigt også Jewelnile All Day Skin Care. Det er en dejlig dagcreme, der også kan anbefales.
  Gitte Schnoor, Søllerød
 • Miraklernes tid er ikke forbi, tænkte jeg da jeg prøvede Jewelnile Hudsalve og olie!!!

  Jeg har det meste af mit liv været generet af atopisk eksem. Alt har været prøvet. Jeg har prøvet tjærebade, været indlagt og fået medicin. Ved et tilfælde hørte jeg om Jewelnile produkterne og da de er naturprodukter besluttede jeg mig for at prøve dem. For hvad kunne der ske ved det. Men miraklet indfandt sig. Krokodilleolien virkede og gav mig og eksemen ro. Min hud er blevet meget pænere og jeg jeg er blevet meget gladere.
  Jeannette Nielsen, Ishøj
 • Min børneeksem på knæet forsvandt da mor smurte krokodillesalve på det. Nu er det væk.

  I lang tid havde vi kæmpet med børneeksem på mit knæ. Alle mulige mærkelige salver og ingen af dem hjalp mig. Så prøver jeg noget mærkeligt noget med krokodilleolie og det hjalp mig meget hurtigt.
  Mille Marie, 9 år fra Nærum
 • Min eksem omkring munden kom under kontrol da jeg begyndte at bruge Jewelnile.

  En kollega fortalte mig om en salve med krokodilleolie i. Hun havde selv brugt den på hendes datter der led af nogle sår som følge af sukkersyge. De var forsvundet efter ganske få behandlinger. Jeg selv havde gennem længere tid haft eksem omkring min mund og tænkte jeg at det middel måtte jeg også prøve. Efter få behandlinger var mine læber næsten helede og i dag bruger jeg olien hver dag.
  Henriette Henius, Holte