Filosofi

Jewelnile’s produkter er naturlige produkter med den banebrydende krokodilleolie, der på fineste vis udvindes fra undersiden af det kostbare krokodilleskind. Jewelnile’s produkter indeholder IKKE parabener, PEG’er eller andre syntetiske/kemiske stoffer.

Vi lægger vægt på, at produkterne kun indeholder olier, der er fremstillet på bæredygtige metoder og ligeså vigtigt indeholder olier, der gør din hud mere smidig, blødere og mere ungdommelig.

Vore produkter kunne certificeres som Økologiske men for at holde priserne på et rimeligt niveau, har vi for nu valgt at sælge produkterne som de er. Men olierne der anvendes er alle godkendt til levnedsmiddelbrug!

Krokodillen og olien

Krokodillen er ikke en truet dyreart. Den opdrættes på farme i primært Afrika, hvor denne form for landbrugsdrift er en vigtig eksportartikel for mange U-lande på det afrikanske kontinent.

Farmene sælger primært krokodillens skind til modeindustrien til brug for tasker, sko og bælter samt til restauranter verden over, hvor krokodillehale anses for at være en stor delikatesse.

Indtil for få år siden blev krokodillens værdifulde fedt smidt ud eller anvendt som olie i lamper. Men efter vi opdagede de fantastiske virkninger som krokodilleolien kan frembringe, ja så køber vi det og producerer vore højkvalitetsprodukter til dig og din hud.