Behandling af røde numser hos små børn

Røde babynumser er som hovedregel ikke en sygdom, men en irritation i huden. At Babyer får ‘rød numse’ er almindeligt. Nogen får det mere end andre og man ved ikke, hvorfor der er denne forskel på børnenes hud. Nogle synes bare at være mere følsomme og modtagelige end andre.

Den mest almindelige grund til en rød numse er, at huden irriteres af barnets urin eller afføring, hvis det sidder for længe på barnets hud. Affaldsstofferne omdannes til ammoniak, hvis de lukkes inde i bleen længe nok, og det ætser huden og skaber dermed irritationen. Hvis barnet har rød numse, kan det svie meget.

Rød numse kan også forekomme hvis de svampe vi alle har på huden får ideelle betingelser i bleen. Tillige kan bakterier forårsage en rød numse. Hvorom alt er så kan Jewelnile’s Face & Body Oil hjælpe med røde numser ovenikøbet på en naturlig måde og med en hurtig virkning!

Jewelnile Face & Body Oil virker hurtigt på børn med rød numse. Den unikke krokodilleolie renser og heler hurtigt og så tager den toppen af den irritation/smerte, der ofte er en gene for barnet.